Dansken på besøk

I denne podcast inviterer jeg mig selv på besøg hos et bredt udvalg af forfattere og kulturprofiler til samtaler om litteratur, sprog og samfund – til hvad der nu måtte falde os ind.

I møderne lægger jeg op til det spontane, til indfald og ideer undervejs. Jeg ønsker fokus på den dybe samtale. En samtale som ikke er styret af tid eller presset om at man skal være et andet sted. Vi er blevet lært at tilpasse vores tid, se ud som om vi har travlt. Vi er blevet lovet, at arrangementet varer fra kl. 19-20, og bagefter må vi skynde os videre; hjem til børnene, til Netflix eller til telefonen.

Med denne podcast-serie ønsker jeg fokus på fordybelse og den lange samtale. Det er som regel gerne, når vi giver hinanden tid og ikke mindst oprigtig nærvær, at de udbytterige samtaler finder sted.

Du kan lytte til podcasten på både Google, Spotify og andre streamingtjenester. Du finder direkte link her

Vi høres!